Tigla metalica, montatori tigla metalica, sisteme de drenaj

tigla metalica wetterbest

Tigla metalica Wetterbest, tip Lindab, montare tigla metalica

ING Constructii Civile va sta la dispozitie cu sisteme complete de tigla metalica, sisteme de drenaj, precum si cu montatori de tigla metalica profesionisti. Montajul tiglei metalice trebuie sa se realizeze corect, pentru a evita numeroasele neplaceri ce pot aparea pe durata scurta. Prin intermediul partenerului nostru Syrano Construct, societate infiintata in anul 2007, cu sediul in orasul Baicoi, judet Prahova, venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii eficiente pentru acoperisul constructiilor dumneavoastra. Syrano Construct va ofera atat posibilitatea achizitionarii tiglei metalice, cat si un montaj de inalta calitate, gratie colaborarii cu echipe de montatori certificati de catre branduri celebre la nivel national.

In continuare, va prezentam sistemul de tigla metalica produs de Wetterbest, tigla metalica tip Lindab, cu un raport calitate-pret greu de egalat de ceilalti competitori. In curand vom adauga pe site si poze din cadrul unor lucrari realizate cu tigla metalica Wetterbest.

Proiectate pe tabla de otel zincat prevopsit, pentru o imbinare geometrica perfecta, aceste sisteme de acoperis sunt perfect rezistente. Tigla metalica este compatibila cu orice tip de constructie – renovari sau cladiri noi.

Avantaje:

dimensiuni tigla metalica wetterbest

 • inaltimea ondulei – peste media uzuala – are atat un avantaj estetic cat si unul de rezistenta mecanica;
 • sunt de cel putin 7 ori mai usoare decat tigla ceramica si decat cea de beton;
 • tiglele metalice nu se desprind din acoperis la cutremur;
 • rezistente la intemperii, coroziune si ultraviolete;
 • durabile in timp gratie stratului de zinc;
 • au un design elegant;
 • paleta de culor este variata.

Caracteristici

Dimensiuni

Latimea utila este de 1120 mm si cuprinde 6 ondule cu o inaltime de 23 mm. Lungimea unui pas in mod uzual este de 350 mm iar terminatiile au, insumat, 140 mm. La comanda, se pot executa pasi intre 190 mm si 450 mm.

straturi tigla metalica wetterbest

Straturi

Straturile de protectie de pe ambele fete (vopsea pe baza de poliester, strat de grund, strat de pasivizare si strat de zinc) ofera protectie optima impotriva intemperiilor. Produsele Wetterbest sunt special create pentru a rezista si in mediile cele mai agresive. Stratul de vopsea poliesterica este de 25 microni la lucios si 35 microni la mat structurat.

Paleta de culori

Fie ca doriti o suprafata lucioasa sau mata, o culoare vesele si prietenoasa sau una neutra, Wetterbest ofera o paleta variata prin care va puteti personaliza alegerea. Gama de produse Wetterbest ofera solutii pentru orice stil de locuinta si pentru toate gusturile. Produsele Wetterbest se pot adapta la orice stil de locuinta si la orice gusturi. Vopseaua poate fi lucioasa sau mata.

Paleta de culori tigla metalica Wetterbest

Culorile la lucios sunt:

 • rosu: RAL 3005, 3009 si 3011
 • albastru: RAL 5009 si 5010
 • verde: RAL 6005 si 6020
 • maro: RAL 8004, 8017 si 8019
 • argintiu: RAL 9006
 • alb: RAL 9002

Culorile la mat sunt: RAL 3009, 3011, 6020, 7024 (gri), 8004, 8017, 8019, 9005 (negru).

Sisteme de drenaj

Sistemul complet cuprinde jgheaburi si burlane, impreuna cu toate accesoriile necesare montajului. Sistemul este conceput din tabla de otel de inalta calitate, ambutisata, acoperita cu zic 275 g/mp sau aluzinc 185 g/mp, cu un strat de acoperire S.P.T. (strat intermediar de protectie de polimer) avand dubla protectie de 50 microni de poliuretan pe ambele fete sau de 35 de microni de prelaque. Gama de culori a sistemului permite potrivirea acestuia cu intreaga constructie.

sistem de drenaj pentru tigla metalica wetterbest

Avantaje

 • asamblarea usoara si rapida – asamblarea nu necesita folosirea usor unelte speciale, toate elementele sistemului se imbina ideal intre ele;

 • ecologie si economie – otelul este un material complet reciclabil, folosirea jgheaburilor de otel ajuta la protejarea mediului inconjurator – acest material poate fi in viitor reciclat si produs din nou;

 • coloritul bogat – sistemul de drenaj este disponibil in 4 culori de baza care vor facilita ajustarea sistemului la estetica generala a constructiei; se pot comanda aditional si alte culori;

 • soliditatea si rezistenta – jgheaburile si burlanele sunt fabricate din otel protejat cu un strat de zinc; datorita acestui fapt, acestea sunt rezistente la coroziune;

 • culoarea constanta si invariabila – otelul vopsit pe ambele parti garanteaza o rezistenta inalta la orice decoloranti si orice conditii meteo;

 • sistemele de invelitori Wetterbest inseamna protectie, etanseitate si siguranta maxima in fata intemperiilor.

Produsele Wetterbest sunt puternic rezistente la coroziune datorita straturilor de protectie de pe ambele fete (vopsea pe baza de poliester, strat pasivitor si stratul de zinc), fiind concepute special pentru medii agresive. Rezistente la ger, caldura si grindina, ele ofera cel mai inalt grad de securitate.

Datorita canalelor de scurgere laterala de pe fiecare placa, sistemele de invelitoare Wetterbest asigura o protectie suplimentara in ceea ce priveste patrunderea apei. Rezistenta la efectele mediului (intemperii, radiatii ultraviolete sau coroziune) este garantata, si in plus sunt usor de montat.

Wetterbest are o garantie de 10 ani! De asemenea, partenerii nostri, Syrano Construct, ofera o garantie de 10 ani pentru montajul tiglei metalice Wetterbest!

Tigla metalica Wetterbest Plus

Wetterbest Plus este un profil nou comercializat incepand cu luna octombrie 2013.

Avantaje:

 • tigla metalica in 2 module;

 • profil simetric fata de axa longitudinala;

 • inaltimea treptei intre module este de 30 mm, cea mai inalta de pe piata, din care rezulta o rezistenta mecanica sporita si un aspect UNIC;

 • design elegant.

In plus, se deosebeste de tigla metalica clasica printr-un montaj usor si rapid, iar pierderile de material sunt cu atat mai mici, cu cat acoperisul este mai complicat.

Pentru mai multe detalii despre tigla metalica, montaj tigla metalica si pentru oferte detaliate de pret, va rugam sa ne contactati!

tigla metalica wetterbest syrano banner

Facebook