Servicii

Scafa 1 - Vedere A

Oferim servicii de consultanta, renovare si executie a constructiei. Suplimentar, la cererea clientului, putem oferii si servicii de proiectare. Pe toata perioada desfasurarii activitatii noastre ne mandrim cu metode de solutionare a problemelor dumneavoastra in timp util si cu maxim de seriozitate si profesionalism.

Suntem orientati catre construcţii, amenajari, renovari sau reabilitari de apartamente, case, sedii de firmă, clădiri de birouri, sau orice alt tip de constructii. Oferim solutii de constructii case la rosu, case la cheie sau parti ale acestora (lucrari de instalatii sanitare si electrice, lucrari de izolatii termice, fonice si anticorozive, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si ipsoserie, lucrari de tamplarie si dulgherie, etc.).

Domeniile de activitate ale noastre sunt:

  • Constructii civile si industriale (la rosu sau la cheie);
  • Reabilitari, renovari, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale;
  • Restaurari si amenajari speciale in constructii;
  • Amenajari de birouri;
  • Executare instalatii electrice in locuinte, cladiri de birouri;
  • Instalatii sanitare si instalatii termice.

Pentru ca suntem constienti de faptul ca trecem cu toti printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar, suntem orientati pe intelegerea potentialilor clienti si de aceea, consultantii nostri vor veni in intampinarea dumneavoastra cu oferte care sa va avantajeze si cu bonusuri (reduceri de pret) la lucrari de anvergura mai mare. Pentru a va convinge de acest fapt, tot ce trebuie sa faceti este sa cereti o oferta de pret.

Facebook