Despre noi

Gard - Vedere 1

ING – Constructii Civile este o companie cu vechime in domeniul constructiilor, cu un portofoliu impresionant si reprezentativ, care a reusit sa duca la bun sfarsit numeroase proiecte provocatoare si sa aduca satisfactie tuturor clientilor nostri. Am pornit cu pasi siguri si hotarati sa realizam un nume care sa inspire incredere, calitate si profesionalism, precum si un partener de nadejde pentru clienti din Dambovita, Bucuresti si judetele invecinate.

Obiectivul de baza al echipei noastre este de a oferi servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile, precum si de a creste satisfactia clientului.

Echipele noastre de meseriasi vin in intampinarea clientilor cu solutii profesionale la preturi avantajoase si competitive, care vor transforma realizarea unei constructii intr-un proces placut pentru acestia. Onorarea cu promptitudine a obligatiilor contractuale dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din echipa noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiecte complexe, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.

Facebook